tanja-svjetlije

Tanja Bolf

Moje ime je Tanja Bolf, imam 36 godina i osobna sam trenerica.

Tanja Bolf profesorica je kineziologije s dugogodišnjim iskustvom u radu s ljudima. Počevši kao voditeljica aerobika i pilatesa, stalnim usavršavanjem usmjerila se na individualan pristup vježbanju. “Osobni trener i nije samo trener” kako Tanja voli reći. To je poziv i jedna cjelina psihologije, kineziologije i životnog iskustva.

Tanja je osmislila 90 dnevni program vježbanja, temeljen na potrebama, ciljevima i specifičnostima pojedinaca. Dugogodišnje iskustvo u radu usmjerila je na program pomoću kojeg u kratkom vremenu možete postići izvrsne rezultate i potpuno promijeniti životne navike.

Rani počeci

Moje vježbanje i druženje s dvoranom počelo je jako rano, već s 5 godina. Počela sam s baletom, nastavila s plesom i sinkroniziranim plivanjem i tako doplesala do Kineziološkog fakulteta. Tokom studiranja učila sam i usavršavala se kao voditeljica aerobika i pilatesa.  Spoj usmjerenja Fitnessa i svih dotadašnjih tehnika vježbanja ukomponirala sam u svoju profesiju i poziv osobnog trenera. Kroz treninge upoznajem ljude, pomažem im da ostvare svoje želje i ciljeve a rezultati mi daju dodatnu motivaciju za rad i puno novih ideja.

Karijera

Kao studentica kineziologije radila sam u području rehabilitacije. Spoj terapeutskog pristupa, vježbe i znanje iz područja prehrane ukomponirala sam u svoj program vježbanja. Moj pristup prvenstveno je zdravlje i pravilno izvođenje vježbi. Način života određuje vrstu treninga. Usmjerenost na pojedine dijelove tijela je neizbježna jer uz posao nebriga za svoje tijelo uzrokuje degenerativne promjene vezane za vrat, kralježnicu, koljena, kukove itd.

Moj program vježbanja čini jedinstven spoj različitih struktura vježbanja, ovisno o željama i ciljevima klijenata. Fitness, pilates ili funkcionalni trening i sve s naglaskom na pravilnu izvedbu. 

Moj moto je: Pobjeda pripada najupornijima!

Moje iskustvo i rezultati

15
Godina trenerskog iskustva
50
Zadovoljnih klijenata s preporukama
15
Odrađenih konvencija i stručnih seminara
90
Dana novog Superbrzog Programa

Diplome i certifikati

Javite mi se!

Upišite osnovne podatke i pošaljite obrazac. Javiti ću vam se u najkraćem mogućem roku!