Vanja

Nakon treninga se osjećam svježe i puna energije!
ImeVanja
Godine:27
Cilj:Napuniti se energijom i dobrim raspoloženjem
placeholder

Tjelesna aktivnost oduvijek je dio mojeg života. Ako je moguće, odabrat ću bicikl ili hodanje i to mi pomaže da posložim misli i emocije kada odlazim na posao ili s posla. Organizirane treninge za različite aktivnosti polazim još od djetinjstva i svi su mi ostali u divnom sjećanju, ali najveću promjenu i ispunjenje osjetila sam kada sam krenula na individualne treninge.

Tanju sam upoznala kao trenericu pilatesa i njezina me se energija osobito dojmila pa sam ju odabrala za svoju trenericu. Kao osobna trenerica, Tanja je u svakom trenutku uz mene za vrijeme treninga i prilagođava vježbe, ne samo mojim potrebama i snazi, nego i raspoloženju ili općim životnim okolnostima.

Razgovori na početku treninga me uvijek opuste i pomognu mi da stavim svakodnevne brige „sa strane“ i da se barem za vrijeme treninga opustim i usmjerim na svaki mišić u tijelu. Upravo je optimalna težina vježbi zajedno s motivirajućim razgovorima rezultirala najvećim promjenama na mojem tijelu, u usporedbi sa svim ranijim tjelesnim aktivnostima kojima sam se bavila. Čak i ako dođem na trening umorna i s glavoboljom, nakon treninga izađem napunjena energijom i svježa kao da sam se tek probudila.

Iako je općepoznato da je točno izvođenje vježbi važno, tek sam nakon rada s Tanjom uvidjela kakve učinke ima točnost izvedbe svakog pokreta i ispravnog držanja tijela na njegovo oblikovanje. Konačno, kako bi učinak bio potpun, nezaobilazan čimbenik je prehrana.

Uz osobnu trenericu stekla sam bolju samoregulaciju u prehrani jer sam naučila posložiti zdrave obroke, a i treninzi sami po sebi na neki način potiču potrebu za zdravim, hranjivim namirnicama, ne praznim kalorijama. Sve u svemu,

Tanja ima posebno mjesto u mojem životu, i kao trenerica i kao prijateljica na koju uvijek mogu računati. 🙂